• Over Touwen Slaapkenner


Over Touwen Slaapkenner in Ommen

Een hoofdkussen en een dekbed voor elk type slaper!


Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument centraal te stellen in alles wat wij doen.

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.Kwaliteit en vakmanschap


Volledig in Nederland geproduceerd

Alle Silvana producten worden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor is de kwaliteit van de Silvana producten gegarandeerd.


Strengste Europese normen

Daarnaast voldoet het hele productieproces van de Silvana producten aan de strengste Europese normen. Alle dekbedden en hoofdkussens zijn Oeko-tex gecertificeerd wat aangeeft dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten.


Gebruik van hoogwaardige materialen

Silvana producten worden enkel samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de kussens en dekbedden worden bijvoorbeeld synthetische merkvezels gebruikt. Hierdoor hebben Silvana kussens en dekbedden een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie dan reguliere kussens en dekbedden. Hetzelfde geldt voor het dons. Die is RDS gecertificeerd en komt gewoon van Hollandse bodem, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit dons. Dat slaapt wel zo lekker!